Onze visie

Ik, Astrid Penseel, ben zoals iedereen in het leven, de afgelopen jaren ‘gegroeid’. Het woord schoonheidsspecialiste is eigenlijk niet zo op mij van toepassing. Huidcoach is een betere betiteling. Iedereen die bij mij in de stoel komt liggen voor een behandeling, komt met een doel. Soms weten ze het zelf nog niet, maar het doel moet toch zijn huidverbetering en/of ontspanning. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik sta, mede door mijn Friese achtergrond, redelijk nuchter in het leven. Ik maak niks mooier dan het is, maar bekijk alles positief. Huidverbetering begint bij jezelf èn bij de schoonheidsspecialiste. Huidveroudering is iets waar je niet onderuit komt. Iedereen krijgt ermee te maken. In welke mate, bepaal je zelf. Door zelf je huid 2x per dag goed te reinigen & verzorgen en regelmatig je huid te laten behandelen voor de diepere huidlagen bij de specialist, ben je al heel erg goed op weg. Je voedt je huid met vitamines en beweging die het nodig heeft om actief te blijven. Een gevoedde, actieve huid blijft jonger & soepeler. Rimpels ga je niet tegen, maar reductie (minder diepte) van rimpels bestaat wèl. Dit is mijn visie op mijn vak. Ik ben een coach & specialist, maar ‘schoonheids’specialist?

Ik hoop je met deze website een goed overzicht te geven van de diensten en producten die de salon te bieden heeft. Kijk ook eens bij informatie, hier vind je uitleg over begrippen die bij de behandelingen genoemd worden, de diverse huidtypes en een huidtypetest.

Mocht je toch nog vragen hebben, nieuwsgierig naar de openingstijden, of een afspraak willen maken; kijk even bij contact voor meer informatie. Bij de algemene voorwaarden (punt 15.2) staan de regels en voorwaarden voor het afzeggen van een afspraak.

Tot gauw in de salon!